Världens gladaste unge

Fröken sov hela natten i sin egen säng, vaknade och ville kliva upp kl 7, somnade om vid 8, vaknade 10:30, åt 60ml ersättning (första gången hon äter ordentligt av den) sen dess så har hon varit på helt underbart humör.
Vi har tagit en prommis och lekt en massa i babygymmet idag, å hon har inte gnällt en gång idag. Tror hon blev ordentligt mätt på ersättningen.

Igår kväll så fick vi ett ryck här hemma och började städa lite i klädkammaren och ställa ordning så som det ska vara, få bort lite mer renoveringskaos.


Stokke stolen

Vi fick en stokke stol med bebis sits av mormor och morfar idag. Hon fick provsitta när vi fikade lite innan dagens promenad och hittills får den riktigt bra betyg, hon har nog aldrig suttit så länge utan att gnälla förut.



Hon fick även sitta en stund nu på kvällen medans vi höll på å stökade i köket och även denna gång var det en höjdare.


Härligt promenad väder idag

100media_imag000 (MMS)

Härligt promenad väder idag


Stans tröttaste, tvärsomnade i babygymmet...

dsc00761 (MMS)

Stans tröttaste, tvärsomnade i babygymmet...


Jag vill ha vår...

Jag har nog aldrig längtat så mycket efter vår.
Igår var det okej med -10 och lite sol, så pass bra väder att jag var tvungen att passa på att ta en promenad. Skulle egentligen följa med en av Lennies kompisars flickvän (dom har en pojk som är 2 veckor äldre än vera) till kyrkis igår men det är ju inte alla dagar det bjuds på hyffsat väder...

På söndag kväll lärde sig Vera att äta från nappflaskan, det gick bra när hon märkta att det var bröstmjölk i å inte äcklig ersättning.

Sög på nappen och sov i sin egen säng för första gången på 3 veckor gjorde hon med, men det var bara en kväll, nu vägrar hon nappen och sover så gott mellan oss i våran säng igen

=)


Mera bilder

Börjar med en från förra helgen innan vi la ut henne på balkongen

Man måste ha händerna uppåt när man har vantar på sig


Gjorde lite avtryck igår, händerna var lite krångligt så det får vi nog prova igen om nån månad men fossingarna blev bra.









Passade på att ta en jämförelse bild när vi badade

6 dagar


2 månader



Tråk

Det har inte blivit nått bloggat denna vecka, vi har inte gjort nått som har varit värt att nämna =)
Suttit inne och kollat på snöandet och termometern i väntan på lite varmare väder.

Ikväll ska vi försöka göra hand och fotavtryck, åter kommer med bilder från det imorgon.

Dagens

Nu har jag provat att äta produkter som innehåller ägg två ggr och både gångerna har Vera fått utslag, så nu vet vi att hon är känslig mot det iaf. Ska ta upp det när vi ska på återbesäk på barnkliniken i mars.
Idag blev det en promenad igen, nu har vi hittat en bra runda som jag kan gå själv på vardagarna oxå, är lite jobbigt här i bosvedjan att hitta en väg som inte bara än en nerförbacke och sen jätte mycket uppför.
Jag har inte riktigt kondition för att dra vagnen i snö uppförs än =)

Lite bilder från gårdagens bad




Ni som läser bloggen i explorer, är bakgrunden vit eller grön med blommor?

Promenad

Tog en härlig promenad på förmiddagen




ner packad i vagnen




uppförsbacke då får pappa ta över


det är en del snö nu


fint skottat utanför våran port

2 månader



Idag blir go gumman hela 2 månader ♥♥♥

...

Det var inget fel med viktuppgången iaf

Sist              110127  4515g 55cm
Igår             110209  4900g 56cm

Äntligen...

Gnällspiken är på väg bort och våran underbara dotter är på väg tillbaka =)
Nu gnälls det lite då och då, men inget hysteriskt skrik på hela dagen igår. Jag kunde t.o.m lägga henne i hårdliften och bara sitta och stryka lite över håret så somnade hon på 5 min. Somna utan att bli buren funkade inte alls förra veckan.
Idag ska vi åka till Bvc på "drop-in" och väga fröken, är lite lur på att hon inte får tillräckligt med mat. Provade lite mjölkfri ersättning igår, som smakar lite mindre gott, men Vera såg inte så missnöjd ut.

Tuffing



Birsta

Tog en sväng till birsta idag (som resten av världen) vi blev lite tvugna att shoppa en ny kökslampa efter som jag hade sönder våran i torsdags. Passsade på att köpa en dvd-hylla oxå så nu kan vi packa upp sista kartongerna, jippie =)
Lite kläder till Lillskiten lyckades jag handla oxå, svårt att inte gå till bebisavdelningen i klädbutikerna. Lennie hittade en helt ny avdelning inne på H&M stl 62 och uppåt och det är ju där vi ska kolla nu mer, så helt plötsligt så fanns det ganska mycket kläder på H&M.


Gnällspik å säckelmaja

Gnällspik å säckelmaja det är Veras nya namn.

Igår kom hon på att det är jätte roligt att ha händerna i munnen vilket resulterar i en hel del säcklande. Fortsätter hon med det så måste vi (mormor) nog köpa dreggel lappar till henne =)


Hon har tydligen kommit in en ny utvecklings fas som gör att hon blir jätte gnällig på kvällarna, efter smörjning och pyjamas så är inget bra, hon tar i och skriker så hon knappt får luft och stackars mamma och pappa har inte en aning om vad vi ska göra.
Som tur är så ska det tydlingen gå över på nån vecka, så det är bara att hålla tummarna.




Vi har sneglat lite på kundvagnarna med bebissits på och tvekat, vi tyckte dom ser så hårda och obekväma ut. Igår provade vi och Vera tyckte det var jätte kul, nu fick hon ju komma upp och se lite.

Go pluppen



Busar med pappa.

RSS 2.0