Jobb

Det känns helt sjukt att jag har jobbat idag.
Eftersom jag ska städa på hovrätten där jag aldrig tidigare har varit så har jag inte haft riktigt haft tid att sakna Vera under dagen, Lennie skickade ett mms som jag läste när vi fikade och då hann jag bli lite tårögd. Men annars har det varit fullt upp med att fatta vart jag är och vart jag ska, det var väldigt mycket kringelkrokar och fram å tillbaka att lära sig, känns lite som att jag kommer att gå vilse imorgon.
Och bara för att jag var skitstressad imorse så startade inte bilen på dom sex-sju första försöken, kändes ganska typiskt, den har aldrig krånglat annars. Men men, jag tog mig dit och överlevde dagen med ömma händer och fötter, och en lite lagomt förvirrad skalle. Nu kan det kan bara bättre =)
Lennie och Vera överlevde dagen dom med, det var lite kul att få vara den som kommer hem efter en dag borta och se Vera överlycklig för att man kommer hem.

Första advent

Så var denna dag slut.
En mysig dag med Snö, julskyltning, adventspyntning och det efterlängtade adventsfikat.




Vera äter själv idag.

mms_img550028164 (MMS)

50 makaroner på bordet, 5 i munnen...


Lite försenat...

Skulle egentligen ha skrivit detta inlägg på Söndagkväll men jag fick (tog) mig inte tid.

I Söndags så tog Vera sina första steg, tre stycken, helt själv.


Numer så kör vi enhandsfattning

Lördag

Idag har vi haft en riktigt mysdag, hela familjen. Efter att ha ätit välling kl 5 så gav Vera oss en liten sovmorgon till 8, Lennie hämtade in henne till våran säng, där vi lyckades mysa i 2 sekunder innan det var full fart på Vera.
Efter lunchen tog vi en prommis till city gross för att handla dagens middag, kyckling, pasta och fetaoströra, väldigt gott var det.
Pappan har hunnit med att leka lite idag oxå, laddat ammuntion.

Framåt

Utvecklingen fortsätter i rasade fart. På bara några dagar så står Vera ganska stadigt utan att hålla i sig, och det blir bara mer och mer att hon släpper taget för att kunna andvända båda händerna till vettigare saker.
Som att hjälpa till med disken

Nån som har lärt sig nått nytt

mms_img-78284147 (MMS)

Nån som har lärt sig nått nytt


Så hur gick det?

...jodå det gick väl bra. Det tog lite längre än vanligt innan hon somnade i går kväll men sen så har jag var in en gång innan jag somnade och stoppade i tutten och Lennie var in en gång vid 4 tiden för att stoppa i tutten, annars så har hon sussat så sött.
Jag och Lennie däremot har sovit dåligt både två, legat vaken av och till och bara väntat på att hon skulle vakna. Det tar väl några nätter innan man vänjer sig.


Stort steg

Nu har vi precis nattat Vera inne på sitt eget rum, för första gången. Det känns jätte hemskt att hon ska behöva sova helt själv där inne, men det är nog värre för oss än för henne (lär ju visa sig i natt). Det enda som känns positivt med det hela är att vi får ett barnfritt sovrum i några månader iaf innan liten kommmer.







Birsta som vanligt...

Vi blev lite tvugna att åka till birsta idag.
Våran köksvåg gav upp för nån vecka sedan, och med en halv älgkalv som hänger och väntar så kunde vi inte vänta med att köpa en ny.
Skulle ändå på IKEA och köpa en till matstol till Vera oxå, den vi redan har lämnade vi i stugan. Eftersom vi åker och hälsar på mormor i ö-vik i helgen, så behövdes en till. Som vanligt när man är inne på IKEA så slinker det med lite mer än man tänkt från början, men bara vettiga grejer denna gång. En plafond till vårat sovrum, så nu kan Vera äntligen få en riktig lampa i sitt rum.

Förra veckan for vi och impuls shoppade en liten smidig sittvagn, en Brio sitty.
Så mycket smidigare att lyfta i och ur bilen, idag fick vi prova på riktigt. Stort + är att den inte tar upp hela skuffen som våran vanliga vagn gör. Tur vi hade lilla vagnen med oss till turingen annars hade vi nog behövt avstå den där kalven, för vi hade inte fått plats i bilen.

Så här ser nya vagnen ut


Hon passar på medans jag fixar lunch

mms_img-16488131 (MMS)

Hon passar på medans jag fixar lunch


Ny film


Hon har fått upp farten nu...

Dagens charmtroll


RSS 2.0