Dagis

Idag fick vi besked att vi fått dagisplats till Vera från den 3:e september. I förrgår fick vi besked om att det ínte fanns några platser i september, så det känns skönt att dom fick ett återbud så vi fick som vi hade tänkt =)
Hon kommer att få vara där 15 timmar i veckan och för mig känns det som det optimala sättet att börja på dagis, korta dagar och inget tvång.
 
Fislisa på midsommar

Midsommarfirande

mms_img147268705 (MMS)

Midsommarfirande


Klätterapan Sandholm


Med nappen i...

Beställde en napp till Valter för lite drygt en månad sen, efter mycket strul så fick jag den i förrgår.
Hela tre gånger har han tagit den. Så nu håller vi alla tummar och tår och hoppas att det inte bara är tillfälligt.


Vem kan motstå en lila och rosa napp? =)

Mjölk och bulle på balkongen

mms_img230417763 (MMS)

Mjölk och bulle på balkongen


Bvc och svar på prover

Återbesök hos doktorn för att få svar på proverna vi tog förra veckan. Enligt RAST provet så är Valter inte allergisk mot mjölk eller ägg, det är inte helt 100% men jag ska börja äta mjölk och ägg igen och så får vi se om det blir värre med prickar eller håller sig på samma nivå som nu. Vi har fått en remiss till barnkliniken, nu är det bara å vänta och se vad dom säger.
Känns jävligt skönt att få börja äta som folk igen, att behöva vara mjölkfri i ett halvår igen var inte direkt något jag såg fram emot.
Men vad gör man inte för sina barn. Jag har så lätt för att amma och bra med mat så jag skulle skämmas om vi började ge honom ersättning bara för att jag inte kan vara utan mjölk i teet eller lite choklad.

Apropå bra med mat och ett matvrak till son... På tio dagar har Valter gått upp 465g och vuxit 2cm, hans kurva stiger ganska kraftigt.

Lika som bär??


Härligt




Vera får kolla på sin älskade Memi (Emil) ...

mms_img304665336 (MMS)

Vera får kolla på sin älskade Memi (Emil) då kan man inte slita blicken från tvn


Lillfisen

Livet med lillfisen blir bara bättre och bättre. Nu skriks det inte så mycket längre, inte varje dag iaf.
Några små leenden och gurgel kan man få som svar när man pratar med han. Så länge man inte håller i en kamera samtidigt...



Allerigtest

Idag har jag och Valter varit på Bvc igen, denna gång för att kolla på hans prickar, som han sedan i fredags mer eller mindre har över hela kroppen.
Både våran Bvc-sköterska och barnläkaren kollade på han men kunde inte säga något alls. Läkarens första förslag var att jag skulle börja äta nomalt igen för att se om det blev sämre, så jag fick under några minuter planera min kväll med en latte och kanske en chokladbit, men tji fick jag...Innan allt var klar så bestämde dom sig för att ta ett blodprov idag, ett RAST test (googla om du är nyfiken på vad det är) sen så ska vi fortsätta som vi gjort, jag ska fortsätta vara mjölk och äggfri tills vi får provsvaren, som förhopppninsvis har kommit den 15:e när vi ska tillbaka till läkaren.


stort plåster på liten hand

Valter har slagit rekord idag, somnade i v...

mms_img-72763806 (MMS)

Valter har slagit rekord idag, somnade i vagnen och sov sig igenom ett helt birsta besök.


RSS 2.0