Sånt som gör mig lycklig


Ofrivllig sovmorgon

Sån har jag haft idag, utan att försova mig, med andra ord VAB-dag.
Dom ringde från dagis igår efter lunch och ville att jag hämtade Valter direkt när han vaknade kl 14 istället för efter mellis, han hade kladdiga ögon. Ögoninflamation fanns inte riktigt med i min planering, med det blev ändå ganska så väl tajamt. då Lennie är i Halmstad på möte ons-tors, så jag skulle behöva lämna och hämta och jobba och stressa och fixa allt själv.
Nu fick jag en rejäl sovmorgon (varför inte vakna 7:45 även på helgerna?) och en tur till birsta med två förvånandsvärt snälla barn =)
Men imorgon ska vi upp till dagis och jobb igen som vanligt. Inget kladd i ögonen på hela dagen.
 
 
Det första vi gjorde var att svänga in på Åhlens för jag skulle kolla på nagellack. Det slutade med att Vera fick välja två (hon hade beslutsångest) och Valter ett, sen gick dom snällt och bar på sina påsar, hela vägen hem =)
Väl hemma så målades Veras naglar med silverglitter och Valters syrenlila =)
 
 
 

Huset, huset, huset

Det känns som om 90% av mina tankar just nu betår av huset =)
Ett jävla tjatande varje dag, vilka taper ska vi ha? vita eller rostfria vitvaror? kakel, klinker?
Dom tre sakerna + eluttag är typ det enda som är kvar å bestämma, sen är resten redan fixat.
 
I torsdags damp det ner ett fint brev i våran brevlåda
 
Det blev lite senare än vad vi hade tänkt oss. Vi hade byggstartmöte i torsdags, och på papperna vi skrev på med byggaren så står det att allt ska vara klart till den 30/11-14. Ifs bara en månad senare än vi ville.
Men nu går tiden lååångsamt.
 

Stolt liten tös

Det var en mäkta stolt liten tös som kom hem med ett rosa slalomkit, efter en shoppingtur på stan med pappa.
 
 

Tandläkaren

Idag var det dags för fislisas första tandläkarbesök. Vi har pratat om det mycket här hemma, igår hittade vi en superbra film på youtube att kolla på, allt för att förbereda våran lilla blygis.
Hon själv har pratat om det på dagis och berättat för alla fröknar att hon ska till tandläkaren och efter det så ska hon få följa med till pappas jobb och äta hamburgare.
Jag trodde faktiskt att hon skulle vägra allt. Men det hade gått så bra så. Suttit i stolen, gapat och låtit tandsköterskan räkna alla tänder. Veras tänder blev väl godkända, hon har lite snett bett från tutten men det blir bättre för varje vecka som går.
 
 
 
 
 

Sköna söndag

Vilket härligt väder det har varit idag, nollgradigt och tösnö. Vi har byggt två snögubbar och en snölykta.
Vera har åkt en massa stjärtlapp och lite snowracer. Och med tummarna på rätt plats i hanskarna så tyckte t.o.m Valter att det var riktigt roligt ute idag =)
 

RSS 2.0