Det går framåt...

I söndags var Sune från Eksjöhus här igen för att gå igenom det sista inför avropet och så fick vi skriva på lite bygglovshandligar och annat. Nu väntar vi bara på att bygglovsritningarna ska komma så dom kan gå in till kommunen och sen ett svar från dom att det är grönt, sen så ska vårat hus börja tillverkas.
Om inget krånglar på kommunen så lutar det åt att det blir leverans i början på Maj.
 
Och nu när jag har börjat jobba lite mer och Äntligen börjar få lite pengar så har det köp behov som legat på lur i tre år börjat komma upp till ytan ordentligt. Men nu ska vi snart börja betala på byggkreditivet så då har jag ändå inga pengar över för shopping.
Jag vill bara flytta så jag kan få köpa saker till huset, slippa tänka "vi ska ju flytta snart så det är ingen idé"
 
Just nu är det Happy Lights som härgrar (dumt med reklam till mailen)
Inflyttningspresent kanske?
 
 
 

YES äntligen snö

Som vi har längtat efter denna snö. Vi fick en halvtimmes snowracer åkande vid Hulistugan. Sen fick vi (Vera iaf) feber och en elak hosta. Så då blev den inte så mycket mer gå ut.
Idag har jag varit hemme från jobbet med dom små, Vera stackarn har haft feber hela dagen och nu i kväll så hade även Valter lite feber.
Självklart så börjar det smyga sig på lite ont i halsen och allmän sjukdomskänsla hos mig med. Förra veckan tog jag tag i träningen, igen. Så då är väl det klart jag ska bli sjuk, igen.
Men annars så är allt på topp =)
 
Pappa och Vera på väg upp igen
 
 

Det går lite sisådär...

Det här med att sluta med tutte var inte lätt inte. Det är inte nå gnäll och tjat om om tutten, men hon har Så svårt att somna. Nattningen tar lite över en timme nu, vanligtvis brukar Vera sova på 20 min.
Det blev ju lite dåligt tajmat med att vi tog bort sidan på Valter säng oxå, där gav vi upp och fick sätta tillbaka den igår. Det gick inte att ha en stissig liten som for upp och ner i sängen och en ännu stissigare stor som stissade upp liten ytterligare lite till.
Samtidigt som vi håller på att bli tokig på kvällarna så tycker man ju så synd om henne, det kan inte vara lätt att bli av med sin älskade tutte.
Som vi trugade när hon var bebis för att hon skulle ta tutten och sen har det varit lika mycket trugande för att få hon att vilja sluta med den =)
 
En av första gångerna hon tyckte det var okej med tutte, 6 månader gammal.
 

RSS 2.0