Garagemålning

imag0364 (MMS)

Garagemålning


No more Volvo

Igår kom det en vänlig själ från Bollstabruk och köpte våran volvo för alldeles för lite pengar. Men men, nu är vi av med skiten iaf. Idag på banken fick vi lära oss att man måste ange orsak och hellst ha kvitto om man ska sätta in mer än 10000. Kan vara bra att veta, även om man ytters sällan (aldrig) sätter in pengar.
Lennie köpte ju laddutrustingen för en del pengar, nu när vi fick lite över så tänkte jag att jag oxå ville köpa nått till mig själv, men jag kan fan inte komma på nått jag vill ha, lite nya möbler hem, saker till Vera, men inget till bara mig själv. Hur svårt ska det vara?
Apropå saker till Vera och möbler hem så har vi börjat göra hennes rum till just hennes. Tiden rinner iväg och snart börjar det bli dax att flytta in henne dit, fast både jag och lennie får lite ångest är vi tänker på det så det kanske dröjer lite.

Mätsticka från Panduro



Converse

Vera provade senaste traderafynden idag, ett par rosa converse




Hemma igen

Nu är vi hemma igen efter några dagar i stugan, det är så skönt att åka dit, att få ha ett hus i några dagar. Tanken var att vi skulle måla garaget under dessa dagar men vi kunde bara grunda det vita sen var färgen slut. Det var lite synd för det var jätte härligt att gå ut på kvällen efter att Vera somnat. Måla, lyssna på fåglarna och störa sig på myggorna som surra runt huvudet.
På Turingen är det hundar överallt, Vera blir verkligen helt skräckslagen när dom kommer i närheten, sprattlar med både armar och ben och börjar panikgrina. Nu har vi kommit fram till att det spelar ingen roll om dom skäller eller inte, hon blir rädd så fort dom kommer emot en. Hundar i hundgård som skäller går bättre än en tyst som är nära. Vet inte riktigt vad vi ska göra, undvika hundar eller fortsätta försöka när tillfälle ges?

Väl hemma igen så har vi haft en gnällspik som sover oroligt, en överlycklig pappa som har fått hem sin laddutrustning och en trött mamma som inte kan ta sig i säng i tid på kvällarna.

När vi höll på att packa i måndags så lyckades Vera ta sig in till vardagsrummet med gåstolen, blir lite jobbigt om hon får syn på bokhyllan. Hur lång kan man bli?




Fina tröjan som vi fick av mormor



krypträning, ner med huvudet och upp med r...

imag0346 (MMS)

krypträning, ner med huvudet och upp med rumpan


Världens bästa fru...

...ja, det är jag det. Maken fick tillåtelse att låna av våra sparpengar för att köpa en laddutrustning (ladda ammunition själv) som han har trånat efter ett tag nu. Ifs så kommer jag oxå att gynnas av den då jag tycker det är lika roligt som han att spendera nån timme på skjutbanan.

Veras mormor kom på besök i går, med sig hade hon en stor påse från Polarn O. Pyret, sommarrea där nu. Snällt av henne att passa på att skämma bort vårat lilla hjärta. Jag själv är för snål för att handla där =)

Igår kväll var det cruising här i stan. Vi var lite vågade och åkte in lagomt till Veras sovtid, tänkte att hon kanske skulle sova i bilen. En halvtimmes nap blev det sen var hon vaken till 22 när vi kom hem. Lite trött och gnälligt har det varit idag, men hon har ändå inte velat sova, nått nytt som är på gång kanske...

Go tjejen i badet




7 månader

Lillhjärtat igår på sin 7 månadersdag


Provade att gunga en sväng oxå, lite roligt var det iaf


Tjejen som älskar tyg med mönster på...



Bröllopsdag

Förra veckan firade vi vår första bröllopsdag. Sen vi förlovade oss 2008 så har vi varit ut till stornäset och fikat den 6 Juli, så även detta år. Lite krångligare för att vi blev tvungen att ta oss förbi en stängd grind med vagn och allt men det var det värt. Fikat detta år blev hasselnötsrulltårta med grädde och jordgubbar i, supersommrigt =)

Vera smakar jordgubbar




Surra med träd, rolig syssselsättning


Provar sand för första gången


Vi hade tänkt att doppa tårna men vattnet var lite äckligt och vi ville inte gå ut på udden för det var ganska mycket folk och en hund där.
Men dagen efter åkte vi till en jättefin strand bortanför bergafjärden och passade på att doppa tårna där istället, tyvärr så blev det inget kort på det, surläppen och gnället kom på en halv sekund. Vera ville inte ens vara i min famn ute i vattnet.

ute på prommis

imag0314 (MMS)

ute på prommis


Semester!!!

Nu har vi semester, inne på andra dagen och jag är stressad, hur ska vi hinna med allt vi vill göra? Tar nog några dagar innan jag inser att vi faktiskt har hela sex veckor istället för dom vanliga tre.
Igår flängde vi runt en massa. Var bla å kollade på bil, jävligt svårt det där med begagnat, komromissa är nog inte min starka sida =)
Åså en sväng till birsta. Vi skullle köpa en borrmaskin, tror ni den vi besämde oss för fanns inne nånstans? så klart inte, kommer om två veckor, då har vi väll blivit snåla igen.
Men vi hade sån tur att byrån vi hade tänkt köpa till Vera och en spegel till hallen var reavaraor på IKEA just nu så vi sparade nån hundring där.

Nog om oss, Vera uppdatering isället.

Surrande har tagits till en ny nivå, nu är det bababa, mamama, papapa, vavava hela dagarna, ibland får hon in ett l eller f i det hela oxå så det blir blablabla eller vafvaf. I gåstolen är det en jävla fart, och det är nog inte långt kvar innan hon börjar åla själv heller. Vi tränar varje dag.
Om mindre än en vecka så blir hon hela sju månader. Det känns lite som att det har varit en strävan mot sex månader, varje vecka har det varit "ja, nu är hon tre å en halv månad" "en vecka kvar till fem månader" nu efter sex så har man slutat räkna veckor och det känns lite som vi skulle kunna stanna här en stund. Det är så härligt att bara sitta och lyssna på hennes surr eller ligga och kolla på när hon pillar med en tvättrådslapp och vrider å vänder på grejjerna, studerar allt noga. Hon har blivit en nyfiken liten människa, inte bara en söt bebis.





RSS 2.0