Mums-mums

Vera fick en chokladboll typ mums-mums idag. Gott, men lite besvärligt när det blev så kladdigt om fingrarna =)



Pannkaka

Idag var det dags för Veras pannkakspremiär. Inte helt otippat så var det en hit (vilken unge gillar inte pannkakor?) speciellt när sylten och grädden (carlshamns luftig visp) kom på plats i tallriken.
Första gången för oss att göra pannkakor på havremjölk istället för vanlig mjölk, det blev ingen skillnad alls på smaken, fick för mig att dom behövdes stekas lite längre men det är längesen jag gjorde vanliga pannkakor så jag vet inte.


Vera städar på coop

mms_img161159855 (MMS)

Vera städar på coop


Mammas finaste älskling <3

mms_img132549227 (MMS)

Mammas finaste älskling <3


Nöjd mamma

I söndags så beställde jag en ny vinterjacka, lyckades efter mycket letande hitta en mammajacka på rea.
Åkte och hämtade ut den efter middagen och den är perfekt (för att inte ha så mycket att välja på) den går att stänga och jag har lite till godo så jag har nog jacka resten av vinter nu.
Ett annat + är att jag köpte min jacka för under 500 med frakt, såg en likadan på tradera (begagnad) och den gick för 560kr, så nästa vinter kanske jag går +-0.

BM besök

Idag så har vi varit till barnmorskan för kontroll.
Blodtryck och blodsocker jätte bra. Bebis hjärta slog med 152 fina slag/minut, och sf-måttet 25 cm, vilket innebär att jag hamnade lite över medel på kurvan.
Vera var på topp och passade på att charmade alla vi mötte med vinkningar och leenden.

Stora tjejen

Nu kan vi säga att våran stora tjej går, om hon druttar på rumpan på vägen så kryper hon sista biten, annars så är det gå som gäller. Fram och tillbaka hela dagarna...
Hon har även blivit en hejjare på att klättra (inget mamma och pappa gillar) men Vera ska försöka ta sig upp överallt. Har tyvärr inga kort på klätterapan då jag är lite upptagen med att se till så hon inte ramlar allt för mycket när hon är i farten. Men jag försöker att hejde mig lite så hon kanske lär sig att om man inte passar sig så ramlar man ner, men det är svårt...


Idag får det bli ett kort på gotjejen som ivrigt väntar på att badvattnet ska bli klart.

Städning


Det är ju bara å hoppas att intresset för dammsugaren håller i sig...

Vecka 25

Magen växer och det bökas på som bara den där inne.
3½ månad kvar och jag önskar att det skulle vara dax för förlossning imorgon, jag är så otroligt nyfiken på denna lilla varelse...


Vardag

Nu är vi tillbaka till vardagen igen. Lennie har haft semester under mellandagarna och det har varit så skönt att få vara hemma alla tillsammans, men nu är det slut på det roliga för denna gång (iaf tills på torsdag då det är halvdag och ledig fredag). Idag fick vi göra mormor sällskap på Birsta en stund innan hon skulle åka hem till Ö-vik igen. Och Birsta med mormor brukar innebära nya saker till Vera, så även denna gång. Vi kom hem med ett kryptunnel från IKEA, två nya handdukar (tills när bebis kommer) och lite kläder från rean på Polarn och Pyret.


Kryptunneln gick hem, fast det är lika roligt att krypa runt som igenom =)



RSS 2.0