Uppdatering om husbyggandet

Nu har jag skapat en kategori som heter Husbygge. Kan tänka mig att det kommer att trillar in en och annan här som googlar Eksjöhus prio två.
Just nu händer det dock inte så mycket eftersom vi har beslutat att vänta ända till nästa sommar med att börja bygget. Men ett Eksjöhus blir det, sen om det blir ett Prio två eller ett Lyckan det har vi inte bestämt helt hundra än.

Nya tag

Det blev lite slappt med både maten och träningen under sommaren men nu är jag på banan igen. Ikväll efter att ungarna lagt sig körde jag ett härligt benpass, så nu sitter jag i soffan med möra ben, och kollar på det 4:e avsnittet av det brittiska kriminaldramat Broadchurch som går på fyran just nu. Jäkligt bra serie.

En egen vilja

Valter har blivit en ganska så bestämd liten herre, som blir aningens gramsen när man inte förstår vad han menar. Idag när han åt lunch så ville han ha något som jag inte kunde klura ut vad det var.







En liten goding...

Det här är den lilla krabaten som flyttat in på våran altan (vräkt efter fotograferingen).
 
Den stora som har byggt bo över vardagsrumsfönstret är mycket blygare och sitter mest och trycker under plåten.
När man matar den så kan den besvära sig med att komma fram en snabbis.
 
Och jag som inte är så förtjust i spindlar...
 
 

Goknularna

 
 
 
 
 

Gulligt värre

Vera som tröttnade på att ingen hade tid att läsa bok med henne.


-Mamma, hur läser man texten?

Sista dagen

Den sista semesterdagen är snart slut. Imorgon är det jobb för Lennie och på tisdag ska storfisen på dagis igen. Igår tog sommarvädret slut så det är väl kanske helt okej med vardag igen, lite skönt ska det bli med vanliga rutiner.
Och vi har ju haft det så otroligt bra denna semester så jag ska verkligen inte klaga.
 
Bla. så har vi matat får på Frösözoo
 
 
 

RSS 2.0