Breaking Bad

Det blir inte så mycket tid för nya inlägg just nu. Jobba, umgås med barnen och när dom väl har somnat så är det soffan och Breaking Bad som gäller. Träna och att ta sig i säng i tid får bli ett senare bekymmer.
 
Att vi har missad denna serie. Den har tydligen gått på 6:an (så det är väl kanske inte så konstigt, jag håller inte direkt någon kolla på vad som går där.)
Men iaf, vi har sett första säsongen och börjat på andra, skit bra hittills .
 
 
 

Den lilla iPad nörden



Sound Touch är verkligen en bra app.

Kaos

Att åka och handla höstskor till två barn, med två barn, var lite mer än vad tålamodet klarade av.
Kaos på hög nivå. Våra barn är dom där barnen som gapar, skriker och är överallt och ingenstans, allt på en och samma gång.
Men var sitt par skor kom vi ut med. I morgon får vi se om dom blev godkänd.
 
 
Tyvärr så fanns inte svarta i Veras storlek så hon fick nöja sig med dom röd/lila.
 
 

Nöjd unge 2


Finns det något bättre än att få göra som stora syster. Igår målade vi naglarna och idag provar vi hårspännen och leker med dockor :-)

Nöjd unge

I förrgår fick Vera sin första baddräkt, en grön med Mimmi på. Efter att hon vågade sig på att prova den igår så satt den på hela kvällen.
Igår fick hon en bilar t-shirt, en alldeles egen tröja med nya favoriterna blixten och bärgarn. Den fick funka som pyjamas i natt, så populärt var det.
Idag fick hon för första gången kinderägg. Hon älskar att kolla på youtube när dom öppnar ägg, så det är en ganska stor grej att få egna. Tidigare så har hon fått andra ägg som finns på Hobbex, själva ägget är i plast och så är det sockergodis (typ godishalsband, som Vera tror är strössel) i och en liten plastfigur. När vi var på ica då frågade hon så snällt om hon kunde få tre ägg. Det enda godis Vera har smakat är choklad och det tycker hon inte om så jag tänkte att det är klart hon ska få kinderägg, men den chokladen föll henne tydligen i smaken ( tur jag hade ätit upp två redan 😀) Hoppas det är för att hon är dunderförkyld och inte känner smak ordentligt.




Dr Martens

Jag kanske inte ska surfa runt på skosajter. Åh, vad jag vill ha ett par Dr Martens nu.
 

När det är långt att gå...

Fiksrast på jobbet. I städskrubben, sittandes på en tvålkartong.



Fredagsnöje


Brodera färdigt den enorma adventskalendern.
Jag har hållt på med den i snart 2 år och hade som mål att den skulle bli klar innan Lennie kommer hem från jakten. Eftersom jag inte fick fingrarna ur förrän idag (lennie kommer hem imorgon) så blir det väl sen kväll i kväll igen.

Lätt hänt när man är lite glömsk

Lennie är och jaga älg denna vecka så jag får fixa allt själv. Inte så super smidigt då jag hela tiden glömmer bort grejer.
Ikväll skulle jag gå ut med soporna. När ungarna hade somnat tänkte jag vara lite smart och dra på mig pyjamasbyxorna medans jag ändå vart uppe.
Jätte smidigt förutom att jag inte är så sugen på att gå ut med soporna i rosablommiga pyjamasbyxor. Så nu sitter jag här och funderar på vad som är mest värt, byta byxor och gå eller ta det imorgon på väg till dagis?
Som att det inte räcker med att jag har bytt en bajsblöja i en lekpark idag, eller att jag var lite smidig och tog vagnen till posten i tron om att paketet jag skulle hämta var ganska litet men visade sig vara ungefär lika stort som vagnen. Okej. jag överdriver lite, men jag blev tvungen att packa upp det och vika ihop kartongen för att få in det under vagnen. Inte superkul utanför Ica kl 16:00.



Arbetskläder

Nu har jag varit och hämtat nya arbetskläder.
Och fått veta att jag ska tillbaka till samma ställe som förut, hem till Ortviken :-)
Nu är det inte långt kvar...



RSS 2.0