Vårat hus

Nu står det på plats
 

Ofrivillig sovmorgon

Min snälla telefon som tydligen tyckte att jag behövde en sovmorgon hade hängt sig i natt. En lite förvirrad Lennie väckte mig i morse kl 6 (jag kliver normalt upp kl 4:30 och är på jobbet ombytt och klar kl 6) och frågade om jag hade försovit mig. Kollade min telefon som hade fastnat på 22:51 och för ett halvt ögonblick försökte jag inbilla mig att min klocka gick rätt och Lennie surrade strunt.
Jag måste nog börja spana på en ny, lite pålitligare telefon.


Nu ska jag äta min lunch som egentligen skulle ha varit min frukost.



Älskade målarjeans

Det lär ju vara bra precis fyra år sen jag hade dessa byxor senast.
Nu kommer jag i dom igen och nu är dags att ta sig i kragen och börja måla om här hemma inför försäljningen.



5/6

Jag har varit hemma och vabbat sen i tisdags, Vera har haft feber, Valter har fått stanna hemma för bekvämligheten att jag slipper släpa med Vera för att gå och hämta honom.
Idag har Vera varit feberfri och det har verkligen märkts, från två lugna dagar till totalt kaos känns det som.
 
Vi var i Stockholm helgen som var, mormor och morfar var här och passade barnen, som enligt dom var som två små änglar och somnade utan krångel. Sen i söndags så har nattningarna gått så bra även för oss, vi trodde det var för att dom kom på andra tankar nu när dom var tvugna att bete sig lite bättre med mormor och morfar.
Men tji fick vi, friska och glada så är det tydligen samma kaos som gäller, dom ligger just nu och härjar järnet i somrummet. Tur jag inte skulle göra något särskillt i kväll.
 
Dagens fisar som ligger och lyssnar på åskan medan dom väntar på att pappa ska komma hem.
 
 

RSS 2.0