Hemma igen

Nu är vi hemma igen efter några dagar i stugan, det är så skönt att åka dit, att få ha ett hus i några dagar. Tanken var att vi skulle måla garaget under dessa dagar men vi kunde bara grunda det vita sen var färgen slut. Det var lite synd för det var jätte härligt att gå ut på kvällen efter att Vera somnat. Måla, lyssna på fåglarna och störa sig på myggorna som surra runt huvudet.
På Turingen är det hundar överallt, Vera blir verkligen helt skräckslagen när dom kommer i närheten, sprattlar med både armar och ben och börjar panikgrina. Nu har vi kommit fram till att det spelar ingen roll om dom skäller eller inte, hon blir rädd så fort dom kommer emot en. Hundar i hundgård som skäller går bättre än en tyst som är nära. Vet inte riktigt vad vi ska göra, undvika hundar eller fortsätta försöka när tillfälle ges?

Väl hemma igen så har vi haft en gnällspik som sover oroligt, en överlycklig pappa som har fått hem sin laddutrustning och en trött mamma som inte kan ta sig i säng i tid på kvällarna.

När vi höll på att packa i måndags så lyckades Vera ta sig in till vardagsrummet med gåstolen, blir lite jobbigt om hon får syn på bokhyllan. Hur lång kan man bli?




Fina tröjan som vi fick av mormor



Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0