Semester!!!

Nu har vi semester, inne på andra dagen och jag är stressad, hur ska vi hinna med allt vi vill göra? Tar nog några dagar innan jag inser att vi faktiskt har hela sex veckor istället för dom vanliga tre.
Igår flängde vi runt en massa. Var bla å kollade på bil, jävligt svårt det där med begagnat, komromissa är nog inte min starka sida =)
Åså en sväng till birsta. Vi skullle köpa en borrmaskin, tror ni den vi besämde oss för fanns inne nånstans? så klart inte, kommer om två veckor, då har vi väll blivit snåla igen.
Men vi hade sån tur att byrån vi hade tänkt köpa till Vera och en spegel till hallen var reavaraor på IKEA just nu så vi sparade nån hundring där.

Nog om oss, Vera uppdatering isället.

Surrande har tagits till en ny nivå, nu är det bababa, mamama, papapa, vavava hela dagarna, ibland får hon in ett l eller f i det hela oxå så det blir blablabla eller vafvaf. I gåstolen är det en jävla fart, och det är nog inte långt kvar innan hon börjar åla själv heller. Vi tränar varje dag.
Om mindre än en vecka så blir hon hela sju månader. Det känns lite som att det har varit en strävan mot sex månader, varje vecka har det varit "ja, nu är hon tre å en halv månad" "en vecka kvar till fem månader" nu efter sex så har man slutat räkna veckor och det känns lite som vi skulle kunna stanna här en stund. Det är så härligt att bara sitta och lyssna på hennes surr eller ligga och kolla på när hon pillar med en tvättrådslapp och vrider å vänder på grejjerna, studerar allt noga. Hon har blivit en nyfiken liten människa, inte bara en söt bebis.





Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0