Nöjda och glada

Middagen igår kväll var jätte mysig och det är ju aldrig fel med kinamat. Sen åkte vi hem och kollade på melodifestivalen och åt marängsviss, det har nog slagit slint för oss båda som sett alla deltävlingarna i år.
Men som jag nämde i förra inlägger så på kvällarna märkts det inte riktigt att man har barnvakt,  Vera brukar sova som absolut senast åtta.
Det var inte förän i morse när vi åkte in till stan för att äta hotellfrukost som det verkligen kändes värt det, att dels få välja och vraka på ett frukostbord och inte behöva duka varken fram eller undan är underbart, och att få sitta i en timme och prata i normal samtalston utan att ha nån som sitter och skrikar dä dä dä och inte vet om hon ska sitta vid bordet eller stå och dra en i ärmen var ännu mer underbart. Så nästa gång vi ska ha barnvakt så får nån komma hit på morgonen så vi får äta frukost i lugn och ro, sen är vi nöjda =)
Lillpruppen har haft det jätte bra hon sin Farmor och Farfar. Faster Moa var där oxå så Vera har fått uppmärksammhet så det räcker och blir över.
Farmor upptäckte även att Vera har två nya tänder som helt har missat, två kindtänder uppe åså är det på väg två nere.

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0