Bättre natt

Lennie åkte och köpte "sovpuckar" till Veras säng igår.

Inatt var hon vaken mellan 23:30 och 0:30 annars har hon sovit som en stock. Jag blev så förvånad när jag vaknade kl 8 imorse att jag var tvungen att ringa till Lennie och fråga om han hade gett henne välling.

Snor å snörvel...

Vid 1-tiden i natt vaknade vi av att Vera låg och vred och vände sig i sin säng och kunde inte komma till ro. Det tog ett tag innan Lennie kom på att hon är snorig. Helt igen täppt. Fram med näsdroppar, snorsugen och böcker att lägga under madrassen, ingen höjdare mitt i natten. Sen fick hon sova 1½ timmen åt gången innan det hade täppt igen för mycket. Nu efter förmiddagds sovningen så har det släppt lite i näsan men man hör att det är jobbigt för hon. Vårat lilla hjärta.


Dagens snoriga buse =)

Overallen


Det blev tillslut en Didriksons Tucky.

Idag har jag äntligen köpt en örontermometer, har sneglat länge men varit lite snål men med 20% rabatt på kronans droghandel så kändes det som det var dax.

Pillergöra...

Vi har börjat ge Vera lite matbitar från våran tallrik att pilla med medans vi äter, eftersom Lennie inte är hemma så blev det lyxmiddag idag (korv och makaroner).

Hon är jätte duktig på att få upp småbitar, men att sedan få in dom i munnen det är en helt annan femma. En av tio gick väl in idag.

En suddig bild på tandsingarna som har kommit upp en bra bit nu (och gör jäkligt ont, hon tycker om att bitas i tårna om man inte har strumpor på sig)


Igår invigdes den nya bilstolen, jätte bra. Var förbi babyproffsen idag så dom fick sätta dit den lite bättre än vad vi lyckades med. Enda nackdelen är att hon fick hoppa tillbaka till baksätet igen, men med snöre på både tutten och leksakerna så ska det gå bra.

...

Vera på Turingen. Inte så poppis med vantar.

Turingen

Jag och Vera förjade med Lennie upp till Turingen redan i fredags. Så nu sitter jag med världens segaste dator och världens segaste uppkoppling, hade tänkt att lägga in några kort från dagen med då får jag nog hålla på nån timme så det får snällt vänta tills vi kommer hem.
Igår var det helt underbart höstväder 14 grader, sol, kylig luft och en massa höst färger, idag så var det annat höstväder, regn och rått. Fördelen med att vara här är att det är så lätt att gå ut, hemma skulle jag inte orka släpa oss ut på prommis en dag som denna, men här så tog vi oss ut en halvtimme iaf innan det började droppa på lite väl mycket.

Orken saknas...

Jag har noll ork till det mesta just nu och Vera är det full fart på, så när hon väl har gått och lagt sig så blir det till att dö en sväng i soffan.
Det är iaf ganska skönt om dagarna nu när hon kan ta sig fram själv, rätt som det är så har hon dragit iväg till något annat rum (som tur är oftast till sitt rum och leksakerna) dörren till "datarummet" får jag stänga om dagarna för där vill jag inte ha henne utan full koll. Förra veckan hittade hon till tv-möbeln och förstärkaren och det är ju lite av en favorit, massa knappar... Och när hon har tröttnat på att hasa runt själv på golvet så kommer hon till mig och drar i byxbenen å grinar =)
Den lilla damen har även fått mersmak på att gå å stå men det är inget hon klarar själv så man får snällt gå runt och hålla i händerna tills hon tröttnat, för om man tröttnar före henne så blir det ett jävla liv.



RSS 2.0