Det närmar sig...

Idag for vi upp till stugan. Vi har slagit igen två dörrar på utbyggnaden,så jag och lennie skulle ta tag i målningen utvändigt. Om och ut i på fall att så drog jag på mig mina gamla arbetsskor och helt plötsligt så kändes det så verkligt att jag börja jobba igen om bara en dryg månad. Läskigt.



Vems hår?

Bak på Veras cykelhjälm är det en liten skruvgrej så man kan justera storleken.
Minen i slutet av filmen är det roligaste jag sett på länge =)
 
 

Sol och tokblåst


Solen skiner men vi håller på att blåsa bort. 21 juli och ungarna har höstjackor på. Perfekt :-)


Byggahusdjungel

Våra dagar består just nu av att ha semester med barnen, försöka göra färdigt dom renoverningar vi har börjat på här hemma, och hitta ett hus. Vilken djungel och vilken beslutsångest.
Idag har vi träffat en säljare från Eksjöhus, deras hus Prio Två ligger högst upp på önskelistan, nu får vi hålla alla tummar och tår att det kan få plats i våran budget. Inte blev vi mindre sugna efter att ha träffat säljaren heller, jätte trevlig människa (det brukar väl säljare vara ifs) barnen hade nog gärna adopterat honom som en extra morfar/farfar.
 
Eksjöhus Prio Två
 
 
 

Dagens utflykt

Det blir en liten tur varje dag känns det som.
Idag åkte vi ut på Alnö och tittade på våran tomt, vi har velat åka varje dag sen vi köpte den i fredags men har inte haft tid förän idag.
Å det kändes så rätt. Vi vill verkligen bo där =)
 
Förhoppningsvis står det ett hus här iaf till nästa höst
 
 

Sylt

Hälften av bären som färdig sylt.



Hjortron

Idag har barnen fått vara hos Farmor och Farfar några timmar medans jag och Lennie var ute i skogen och plockade hjortron.
3 kg fick vi ihop på ca 3timmar, och det finns Så mycket kart kvar. Jag skulle vilja bosätta mig på kanten till den där myren och titta på medans dom mognar, så ingen annan kommer dit och tar dom. Man blir lite som djävul när man går där. Mina, Mina, Mina, Mer, Mer, Mer, jag vill ha ALLA.
 
 
 
 
 
 
 
 

Vad har hänt sen sist?

 
 
 





 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

RSS 2.0